Je bent ervan overtuigd dat je lichaam aftakelt wanneer je ouder wordt. In plaats van door liefdevol door het leven te gaan, val je nu gewoonweg langzaam uit elkaar. Niemand hoeft zijn lichaam uit elkaar te zien vallen terwijl je ouder wordt. Het is volledig mogelijk voor je om gezond, zonder ziektes door de tijd te gaan. Je kunt er voor kiezen om te sterven in gezonde toestand, op het tijdstip en de manier die je wilt.

Jullie gezamelijke bewustzijn bepaalt dat je fysieke lichaam over tijd aftakelt. De meesten van jullie geloven deze overtuiging. En omdat jullie allemaal je eigen realiteit creëren, wordt een afgetakeld lichaam je ervaring. Je verwacht het, je gelooft het, en het gebeurt. Het moet gebeuren. De wet van aantrekkingskracht zorgt ervoor.

Als je in staat bent om een vredig, vreugdevol gevoel tijdens al je wakkere uren te houden, dan zorg je ervoor dat de energie van je ziel door je fysieke lichaam kan stromen. Wanneer je je in deze perfect uitgelijnde staat verkeert, dat gaat alles prima.

Je lichaam zal enorm voordeel halen uit dit verlichtende inzicht. Je lichaam weerspiegelt je gedachten.