Medicijnwiel en Numerologie

Je geboortedatum is geen toeval. Geplaatst in het medicijnwiel vormen de nummers een energetische blauwdruk waarmee je toegang krijgt tot diepgaande informatie over jezelf en over jouw levensloop.
Geen mens is hetzelfde en wat voor een ander werkt, werkt vaak niet voor jou. Wat is jouw talent, uitdaging en levensdoel?
Hoe verloopt jouw groei?  Waar ben je uit balans en wat heb jij nodig om in jouw flow te komen? 

NUMEROLOGIE EN JE PERSOONLIJK MEDICIJNWIEL
Ik combineer het medicijnwiel met de numerologie van je geboortedatum.
Jouw zielsenergie en de thema’s in jouw leven worden voelbaar in het wiel.

De nummers zijn energieën en vertegenwoordigen groeiprocessen, kwaliteiten en uitdagingen in het leven. Jouw eigen nummers en de positie waarop ze in jouw wiel staan, vertellen iets over jouw persoonlijkheid en de reis die jij aflegt tijdens je leven. Jij kunt dit zelf ook voelen door op de nummers te gaan staan.

In jouw persoonlijk medicijnwiel ervaar je waar je naar verlangt, waar je nu staat en waar je uit balans bent en zelf niet verder komt. Ik help je ervaren welke situatie hier de oorzaak van is en wat er nodig is om weer bij jezelf en in je eigen energie, je eigen kracht, te komen.

Het medicijnwiel wordt zo een roadmap die je terug leidt naar alles wat bij jou hoort en wie jij bent. En je helpt bewust worden en loslaten van wat niet bij jou hoort en wat niet van jou is.
Full Circle is ook het voltooien van een cyclus waarna je weer terug komt bij je oorspronkelijke staat van zijn: bij jezelf.