Full Circle – Hoe werk ik?

Ik werk met de principes van het medicijnwiel en de numerologie van jouw geboortedatum.
Hoe een sessie verloopt lees je hieronder. 

Medicijnwiel
Het medicijnwiel omvat de 4 natuurlijke werkzame krachten op aarde. Deze krachten worden uitgebeeld door de 4 seizoenen. Die elk hun eigen sfeer en kwaliteit mee brengen, elkaar afwisselen in een steeds terugkerende cyclus en met elkaar in evenwicht zijn. Is er eentje uit balans, dan stagneert de doorstroming en kan er geen verandering plaats vinden.

Het medicijnwiel is een cirkel die het niet-tastbare spirituele met het tastbare aardse verbindt.
Het werkt als een toegangspoort naar de dimensies van je ziel. Waardoor dieper liggende blokkades tevoorschijn komen waar je jezelf niet bewust van bent. Om er nu wel aan te kunnen werken en je blokkades op te lossen.

Alles wat tussen jou en de door jou gewenste verandering in staat, breng ik aan het licht door te werken met het medicijnwiel. De oorzaak ligt in patronen en situaties waar jij je zelf niet meer bewust van bent, maar die nog wel in jou actief zijn. Patronen en situaties die in jouw (familie)verleden, soms generaties geleden, zijn ontstaan en jou tot op de dag van vandaag ongemerkt tegenwerken en beïnvloeden. Samen maken we deze patronen en situaties zichtbaar en vooral voelbaar. Je reist er als het ware met je bewustzijn doorheen. Als je het ervaren hebt, verliest het zijn grip. En lost het op.

Numerologie
Kom je bij mij voor een sessie, dan reken ik eerst de numerologie van je geboortedatum uit.
De nummers leg ik op de verschillende posities in het medicijnwiel. Zo ontstaat jouw persoonlijk medicijnwiel. Dit brengt jouw levensthema’s en zielsenergie in beeld.Hulpvraag

We gaan eerst een tijdje babbelen zodat ik jouw hulpvraag helder krijg.
En zodat ik in combinatie met de nummers van jouw medicijnwiel alvast een idee krijg waar mogelijk de oorzaak en oplossing van je probleem liggen.

Op het wiel staan
Ik werk met een groot medicijnwiel op doek. (ontwerp door Danielle Both van Dreamz and Design). Op dat doek staat het wiel met daarin de 4 heilige seizoenen en die combineer ik met de numerologie van jouw geboortedatum. Precies die combinatie is jouw natuurlijke levensenergie.

Soms vraag ik je om op het wiel te gaan staan. Het helpt jou om meer in contact met je gevoel te komen. Om te ervaren waar jij je fijn voelt en juist niet.
Als je je niet lekker voelt op een bepaalde plek, bijv. verdrietig, onrustig, onmachtig, bang, verkrampt, misselijk, noem maar op, is precies op dat punt jouw levensenergie geblokkeerd.
De plekken of posities in het medicijnwiel waar je staat symboliseren ook weer diverse energieën zoals talent, karma, geboorte, dood, mannelijk, vrouwelijk, enz. Dit vertelt mij waar je in of uit balans bent.

Familiegeschiedenis
Een belangrijk onderdeel van de sessie is het opvragen van je familiegeschiedenis.

De sessie
Als ik voldoende informatie en handvatten heb en voel welke persoon en/of situatie verbonden is met jouw hulpvraag, stem ik dit met jou af en gaan we daar dieper op in. Ik vraag je je ogen te sluiten en onder mijn begeleiding ga je je de ervaring(en) herinneren waar jouw probleem ontstaan is.

Die herinneringen komen uit jezelf en ik begeleid je er doorheen. Je ervaart zelf die dingen waar je je nog niet bewust van was. Dit kan emotioneel zijn, omdat er ook verdrietige en pijnlijke fragmenten naar voren komen die eerder weggestopt waren. Juist die zwaarte heeft je tot nu toe in de weg gezeten en jouw blokkade veroorzaakt. Dus is het belangrijk om daar nu wel ruimte aan te geven. Want als het ervaren is verliest het zijn grip. Dan lost het op. En daarna ga je je lichter voelen, helderder en bevrijd. Meer jezelf.

Doordat er weer beweging komt in emoties, sensaties en overtuigingen die lang vast hebben gezeten, komt er ook weer beweging in jouw blokkade oftewel stagnatie.
Dit betekent dat er weer doorstroming ontstaat. En ruimte voor verandering, voor nieuwe mogelijkheden.

We ronden de sessie af door jouw hulpvraag in het hier en nu in contact te brengen met de dieperliggende innerlijke ervaringen die je tijdens de sessie beleefd hebt.
Door na te bespreken check ik of je hier voldoende helderheid en bewustzijn op gekregen hebt, en of er voldoende doorgewerkt is.

Na afloop
Daarna is er nog gelegenheid om weer even te landen en wat te drinken. Om te vertellen hoe je het vond en wat het je gebracht heeft. Of om nog even gezellig na te praten.

Wat doet een coachingssessie?
Het medicijnwiel laat de natuurlijke beweging van levensenergie zien en omvat meerdere bewustzijnslagen. In combinatie met de numerologie van je geboortedatum krijg je tijdens een sessie
inzicht en heling in:
Onbalans tussen de 4 levensgebieden
Blokkades in jouw levensenergie
Wat jouw eigen energie is en waar je (ongemerkt) energie overgenomen hebt van anderen
Versterkende en belastende familiepatronen
Jouw eigen identiteit en jouw eigen authentieke kracht
Jouw zielsplan, verlangens en mogelijkheid tot transformatie

Een sessie is diepgaand en helpt je de oorzaak van je probleem aan te kijken en op te lossen.
Daardoor ontstaat ruimte en vernieuwing voor jou. Je de-blokkeert en ontvangt nieuwe mogelijkheden om de door jouw gewenste stap nu wel te kunnen zetten.