Over Bracha

Wat ik het liefst doe is jou vooruit helpen.
Verhelderen waarom jouw leven zo in elkaar zit.
En het verleden uit je toekomst halen.

Een jaar of 7 was ik, toen ik onderweg naar een vriendinnetje over straat liep en me afvroeg hoe het zou zijn om in een ander lichaam te zitten en de wereld letterlijk door andere ogen te bekijken. Ik wilde alles weten over het leven.

Waar komen we vandaan, waarom zijn we hier. Toen al voelde ik dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik had nog geen flauw idee wat.
In de puberteit liep ik rond met zware gevoelens die ik totaal niet kon plaatsen. Mijn jeugd was vrij normaal en ik zag geen directe aanleiding voor deze emoties. Zelf had ik niks ernstigs mee gemaakt, maar mijn ouders hadden wel verdrietige ervaringen opgedaan. Dat er een directe link is tussen mijn gevoel en de ervaringen van mijn ouders wist ik toen nog niet. 

Ommekeer

De ommekeer begon toen ik van iemand een boek kreeg over hoogsensitiviteit. Dat was het startsein om mijn intense gevoelens beetje bij beetje de ruimte te geven.
Vanaf toen is het balletje langzaam gaan rollen. In diverse cursussen en opleidingen ontdekte ik geleidelijk aan dat mijn emoties afkomstig waren uit vorige levens, en uit onverwerkte ervaringen van mijn ouders en grootouders. 

Laagje voor laagje heb ik deze pijnlijke ervaringen alsnog doorleefd en verwerkt. Ik heb altijd de enorme drive gehad om anderen te helpen, om iets te betekenen voor een ander. En vanuit die drive heb ik alles wat mij hierin belemmerde onder ogen gezien en los gelaten. Inzicht in mijn medicijnwiel heeft mij hier enorm bij geholpen. Ik snap steeds beter waarom mijn leven zo is verlopen en wat ik nodig heb om veranderingen aan te brengen.

Thuis

Ik ben getrouwd met een hele fijne man en heb 3 hele leuke, verschillende kinderen. Lange tijd bij studentenhuisvesting Wageningen gewerkt en daarnaast ben ik mijzelf altijd blijven ontwikkelen. Maatschappelijk Werk en Dienstverlening,
Kind- en jeugdbegeleiding, Therapeutische begeleiding voor Volwassenen, Intuitieve ontwikkeling en Regressie & reincarnatie. Ik leer nog steeds bij, iedere dag. Zowel prive als professioneel. In het leven ben je nooit uitgeleerd!

Met liefde leer ik jou ook alles over oorzaak en gevolg in het leven. Hoe onverwerkte ervaringen van jouzelf en/of je (groot)ouders ongemerkt dagelijks jouw leven beïnvloeden. 
Ik help je om deze ervaringen alsnog te verwerken zodat jouw eigen energie weer vrij komt. Als het verleden uit je toekomst gehaald is, ligt het leven weer voor je open.

Mijn coaching 

Geen pasklare oplossingen en geen gouden bergen.
Wel een super persoonlijke, effectieve benadering met grote resultaten! We zoeken de plek op waar het pijn doet, zodat je het nu echt los kan laten. Dan gaat jouw energie weer stromen! Het enige wat ik van jou vraag is dat je bereid bent naar jezelf te kijken en naar de patronen die zich (onbewust) in jou blijven herhalen. 

Zonder oordeel.
Bij mij ben je welkom met het verhaal van jouw leven.

Ik geef je inzicht in de samenhang in je leven, gebruik mijn intuïtie om snel naar de kern van jouw vraag te gaan en zet mijn liefdevolle ervaring in om jou door je belemmeringen heen te helpen.

Ik help je graag

Stuur me een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.